BoligMegleren.Com

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Eiendomsmegling og eiendom

Låve og bolig brant ned - Oppland Arbeiderblad

Låve og bolig brant nedOppland ArbeiderbladEn låve og et bolighus stod natt til søndag i full fyr på Norset i Vestre Toten. DRAMATISK: Flammene kunne ses i et stort område. Det skal ikke ha befunnet seg mennesker eller dyr inne i bygningene. Naboer sa til Oppland Arbeiderblad at huset var under ...og mer »

Les mer:

 

Kjøkkeninnredningen ble skreddersydd Landlig kjøkken ble skreddersydd villaen - Klikk.no

Kjøkkeninnredningen ble skreddersydd Landlig kjøkken ble skreddersydd villaenKlikk.noOs Trekultur bruker bare senvokst malmfuru fra Rørostraktene i sine bolig- og hytteinnredninger, og dette prosjektet ved hovedstaden er intet unntak. Benkeplatene er laget av lakkert eik. Også det er et slitesterkt tremateriale.

Les mer:

 

Nervøs før budrunden? - Firdaposten

Nervøs før budrunden?FirdapostenBolig & Interiør Ein rask visningsrunde er ofte einaste sjansen du har til å vurdere om bustaden du vil kjøpe er i brukbar stand. Hald hovudet kaldt, og ver nøye med å sjekke detaljar før du kastar deg inn i ein bodrunde. Les meir Bolig & Interiør ...Nervøs før budrunden?Siste.noalle 43 nyhetsartikler »

Les mer:

 

Åtvarar mot framlegg om forskrift - Fagforbundet

Fagforbundet Åtvarar mot framlegg om forskriftFagforbundetI gruppa sat mellom anna Foreningen Næringseiendom, kommuneorganisasjonen KS og bransjeorganisasjonen Norpark. Departementet er no i innspurten i arbeidet med å lage ei ny parkeringsforskrift for kommunane. Samferdselsdepartementet skriv at ...

Les mer:

 

Naken mann brøt seg inn i bolig i Trondheim - Adresseavisen

Naken mann brøt seg inn i bolig i TrondheimAdresseavisenMannen brøt seg inn i boligen mens hele familien som bor der var til stede. - Den nakne mannen ble overrasket av huseieren og flyktet. Vi vet ikke hvor lenge mannen kan ha oppholdt seg i huset. Vi er interessert i opplysninger fra personer som kan ha ...og mer »

Les mer:

 

Bostøtte til byrådet - Bergens Tidende

Bostøtte til byrådetBergens TidendeByrådet foreslår at Bergen Bolig og Byfornyelse (BBB) skal bidra med 38 millioner kroner i årlige tilskudd til bykassen. I den grad dette er midler som kan tilbakeføres til statlig bostøtte til leietakere i de kommunalt eide boligene, burde byrådet ...

Les mer:

 

Solrik, sentral bel. bolig på Rabba. Ny garasje m/carport. Lekkert bad og ... - Ringerikes Blad

Solrik, sentral bel. bolig på Rabba. Ny garasje m/carport. Lekkert bad og ...Ringerikes BladBoligen er malt utvendig i 2008. Beliggenhet Solrik sentral beliggenhet på Rabba, med gangavstand til Hønefoss sentrum, barnehager og barne- og ungdomsskole. Avstyand til Sandvika med bil er ca 40 min. Adkomst Fra Hønefoss sentrum kjører man over broen ...og mer »

Les mer:

 


Page 1290 of 1325
FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinMixxRSS Feed

Online nå

We have 32 guests online

Siste kommentar

  • Truly no matter if someone doesn't be aware oof th... More...
  • See MOTOR OVERLOAD RESET SWITCH. Also visit my web... More...
  • LAURETIS, Tereza a. Alice. Acostumar é preciso! More...
  • Why viewers still make use of to read news papers ... More...
  • Spot on with this write-up, I actually think this ... More...

Finn din eiendomsmegler

Image courtesy of FreeDigitalPhotos.net